Olen vuodesta 2013 työskennellyt välitysalalla eri tehtävissä. Aloitin asuntomyyjänä, suoritin tutkinnot LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) ja KiAT (kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto) jonka jälkeen nousin myyntipäälliköksi ja siitä myyntijohtajaksi. Viimeisin titteli tuli toukokuussa 2020, julkinen kaupanvahvistaja.

Välitysalalla pitää pysyä markkioiden mukana, jatkuvasti uudistuen ja asiakkaita kuunnellen. Olen luonteeltani hyvin sähäkkä ja koin että parhaan palvelun asiakkailleni, teille uusille ja vanhoille, pystyn tarjoamaan siten että voimme juuri Sinun kanssa päättää asioista. Kaikista. Niinpä tuumasta toimeen ja omaa yritystä perustamaan.

Ajatus omasta yrityksestä on toki muhinut jo pidempään, sen muoto oli vaan vielä epäselvä; fränkkäriksi? yrittäjäedustajaksi? vai jokin muu.

Istuin äitini luona kahvilla ja keskustelimme yrityksen perustamisesta, siinä hetkessä yritykseni nimi ja slogan vilahti silmissäni, nopeasti paperin palaan hahmoteltuna se oli päätetty, se oli niin minua: Now or never. Nyt tai ei koskaan. Samahan pätee asunnon myyntiin tai ostamiseen, milloin on hyvä aika myydä asunto, nyt tai ei koskaan. Tai ehkä myöhemmin, mutta ymmärrätte pointtini.

Halusin myös tuoda asiakkaiden saataville selkeän hinnoittelun, moni pohtii ja googlettaa että mitkä on välityspalkkiot Jyväskylässä, minun välityspalkkiot löytyvät kätevästi hinnasto -välilehdeltä.

Kollega, kiitos kun jaksoit lukea nämä kirjoitukset, arvostan sitä. Tule rohkeasti käymään kahvilla, osoitteen löydät alta.